+32 56 37 90 50 info@bimsoft.be

OVER ONS

BIMSOFT

7

BIMSOFT ALS PARTNER

Bimsoft is een familiale onderneming die net dat tikkeltje anders is. We hechten een groot belang aan het uitbouwen van een langdurige samenwerking. Dit doen we niet enkel door je de best mogelijke dienstverlening te geven maar ook door actief mee te denken en je te ondersteunen in jouw zoektocht naar de juiste oplossing

Zo gaan we steeds uit van jouw noden en niet vanuit onze standaard producten. Dit kunnen we realiseren doordat we een eigen portfolio aan software en oplossingen hebben voor uw operationele noden en deze kunnen we vlot configureren en integreren.

Verder stemmen we onze oplossingen steeds af op de bestaande omgeving. We starten dus altijd vanuit de basis die reeds aanwezig is in jouw bedrijf.

Doordat we bij de integraties regelmatig in contact komen met andere facetten van IT gaan we u ook hier in ondersteunen. Dit kan door netwerkbeheer, hosting, voip, hardware of andere producten en diensten voor te stellen en waar nodig te installeren.

7

Onderdeel van de BimGroep

Uiteraard ondersteunen wij al uw medewerkers bij het implementeren van onze oplossingen en wordt de nodige opleiding voorzien. Daarna kan er steeds met ons contact worden opgenomen voor support en bieden wij u een onderhoudscontract aan voor updates van onze software.

IT-totaaloplossing op maat

Van netwerkbeheer tot full service hardwarepakketten.
BimTech is jouw centraal aanspreekpunt voor al jouw IT-problemen.

Automatisering van jouw productieproces

Na een grondige analyse van jouw
productieproces bezorgen we jou een voorstel op maat.