+32 56 37 90 50 info@bimsoft.be

You.Model.IT – You.Trace.IT

Het MES platform van Bimsoft. Speciaal ontwikkeld om schaalbaar alle situaties binnen een operationele omgeving het hoofd te bieden. Omdat geen enkele bedrijfssituatie dezelfde is hebben we er met Bimsoft voor gekozen om ons platform zo op te vatten dat we vlot en flexibel de echte situatie van het bedrijf kunnen modelleren en de jusite informatie op de juiste plaats op het juiste moment kunnen verzamelen of weergeven zonder de traceerbaarheid en planning uit het oog te verliezen.

Meer info >

You.Model.IT apps collection

Omdat niet iedereen vlot toegang heeft tot een computer op de locatie waar de gegevens beschikbaar zijn, omdat mobiliteit belangrijker is dan ooit en data zo snel mogelijk naar de juiste plaats moeten geraken heeft Bimsoft de mogelijkheid om apps te integreren met de bedrijfsomgeving, gericht op specifieke doelgroepen en functies binnen het bedrijf zoals vb. aftekenen van bestelbons, opdrachten doorgeven naar de mensen op de baan, kwaliteitsgegevens verzamelen in de productie,…

Meer info >

PlanBib.be

Facility management eist een steeds bealngrijkere rol op binnen het bedrijf, om goed en vlot de communicatie tussen de verschillende afdelingen en actoren mogelijk te maken is een centrale tool waar informatie, plannen, contacten en een overzicht van de nog uit te voeren taken onontbeerlijk aan het worden. PlanBib zorgt voor een schaalbare cloud based oplossing voor uw facilitaire noden.

meer info >

Icaads

Architecten, stadsplanners en ontwerpers betrouwen op CAD systemen om hun ontwerpen van idee naar realiteit om te kunnen zetten. Icaads helpt met zijn object georiënteerde cad-software deze droom werkelijkheid te maken.

Meer info >

MyWastePlan

Afval & de ophaling van het afval beheren is geen evidentie meer. Wie gebruikt de dienst, wie betaalt ervoor, wie zorgt voor de ophaling? MyWastePlan is de benaming van de oplossing voor afvalbeheer in steden, gemeenten, flatgebouwen,…

De oplossing bestaat uit verschillende modules die allen online consulteerbaar zijn en waar betalingen en automatische melding voor ophaling aan verbonden zijn. Enkele modules: toegangscontrole, weegsystemen, volumemeting,… in de respectievelijke container ingebouwd.

Meer info >