+32 56 37 90 50 info@bimsoft.be

My Voip Plan

 

Wat is Voip Telefonie

Voip is de afkorting voor Voice over IP, of simpelweg een digitale telefooncentrale die gebruik maakt van het internet om de communicatie tot stand te brengen. Hierdoor is het mogelijk om via laptops, smartphones of via VOIP telefoontoestellen (telefoontoestellen met de juiste software) te bellen. Eenmaal aangesloten op een digitale centrale heeft u enkel nog verbinding nodig met het internet. Het maakt niet u of u nu op kantoor of thuis bent, via internet gelden enkel de standaard instelling van de centrale.

Cloud of on-premise

Afhankelijk van de wensen kan Bimsoft u helpen met een telefooncentrale bij u on site ofwel een virtuele telefooncentrale in de cloud. 

Hardware

U hoeft niet voor iedereen een vast telefoontoestel aan te schaffen. Voor mensen in uw bedrijf die sporadisch bellen of die veel op de baan zijn, kan u gebruik maken van de app voor android en IOS

Doordat het voornamelijk een softwarepakket is, moet u geen dure hardware aankopen om uw centrale draaiende te hebben. Hierdoor is het voor kleinere bedrijven nu ook mogelijk om dezelfde telecominfrastructuur te hebben die vroeger enkel haalbaar was voor grote bedrijven.