+32 56 37 90 50 info@bimsoft.be

HARDWARE

WIJ BIEDEN DE OPLOSSING

7

Hardware aangepast aan jouw noden

Jouw nieuw softwarepakket is uiteraard niets zonder de juiste hardware. Daarom beschikken we over een breed assortiment aan hardware producten die door ons kunnen geleverd en geïnstalleerd worden.

TOUCHSCREENS

Een eenvoudige ingave van bijkomende gegevens kan in een productieomgeving gebeuren via het inzetten van touchscreens al of niet in combinatie met een industriële pc, afhankelijk van de nodige beschermingsgraad.

SCANNERS

Manuele input is steeds een optie, maar meestal niet de meeste optimale. We vermijden menselijke fouten door gebruik te maken van barcode scanners om grondstoffen en/of halffabricaten te registreren.

WEEGSCHALEN

Van een precisiebalans voor de kleinste gewichten tot een weegbrug voor vrachtwagens, een weegschaal is een onmisbaar hulpmiddel in productieprocessen en bij de kwaliteitscontrole. Gewichten kunnen automatisch in de software worden gelezen door gebruik te maken van aangesloten weegschalen. 

LABELPRINTERS

Door je producten en productonderdelen van goede labels te voorzien, vergroot je de efficiëntie rondom je voorraadbeheer. Zo zie je bijvoorbeeld snel de productspecificaties, behoud je inzicht in je aanwezige voorraad en kun je met de juiste labels producten en orders volgen, zowel tijdens het productieproces als daarna.

7

Opleiding

Uiteraard ondersteunen wij al uw medewerkers bij het implementeren van onze oplossingen en wordt de nodige opleiding voorzien. Daarna kan er steeds met ons contact worden opgenomen voor support en bieden wij u een onderhoudscontract aan voor updates van onze software.