+32 56 37 90 50 info@bimsoft.be

In de productie van bedrijven is het vaak een kluwen van verschillende datastromen, papieren documenten, planningssystemen, Excel bestanden en kleine lokale databases. Het spreekt voor zich dat in deze wirwar aan gegevens het steeds moeilijker blijft om gegevens te beheersen, steeds met de laatste versies te werken, om nog maar te zwijgen van de tijd en energie nodig om deze gegevens te verzamelen en verwerken tot een gewenst resultaat.

Zou het niet beter zijn die arbeidstijd beschikbaar te hebben voor nuttigere taken, voor productie verbeterende taken en niet langer om deze in te zetten voor werk dat kan geautomatiseerd worden? You.Trace.IT maakt het mogelijk om deze datastromen snel in kaart te brengen en vlot de juiste informatie naar de juiste locatie te brengen en dit onder de juiste vorm.

Nooit meer zoeken achter gegevens in verschillende systemen, snel overzichten met enkel de op deze locatie benodigde gegevens en tevens deze gegevens afstemmen op de werkvloer en de medewerkers zodat deze niet verdrinken in een overvloed aan data en functies. Bimsoft helpt graag meedenken aan deze oplossingen. We gebruiken hiervoor een mix van configuraties in ons basisplatform, scanners, labelprinters, visuele voorstellingen en dashboards, enz…